Nászutasoknak

Vágólapra másolva!
A közhely szerint minden utazás életre szóló élményekt rejteget, azzal pedig senki nem vitatkozik, hogy a nászutak esetében ez tényleg így van. Akár egy romantikus európai nagyvárosban, akár egy távoli, pálmafás szigeten szeretné tölteni a mézesheteket, ajánlataink közt talál kedvére valót.
Vágólapra másolva!

Franciaország, Fréjus - 28 900 Ft/fő éjszakánként
A szálloda félúton Cannes és St. Tropez között, a 200 éves kisváros, Fréjus központjától 1,5 km-re, a tengertől 3 km-re, csendes, zöld környezetben fekszik. Ellátás: félpanzió büférendszerben.
További részletek

Klasszikus Srí Lanka, Maldív üdüléssel - 10 nap, 383 900 Ft/fő
A könnycsep formájú sziget, Srí Lanka az Indiai-óceán gyöngyszeme, mélyzöld őserdejét számtalan ősi buddhista emlékhely tarkítja. A Maldív-szigetek nem véletlenül lett a turisták kedvence. Hófehér homokú korallszigetein luxushoteleknek adnak otthont, amelyek közül bármelyik lehet a tökéletes nászút helyszíne.
További részletek

Málta szépségei - 8 nap, 145 900 Ft/fő
Kevés olyan apró sziget van a világon, amely Máltához hasonló sokszínűséget tud felmutatni. Hétezer éves, grandiózus építmények, a templomos lovagrend erődítményei és csendes halászfalvak, mind a Földközi-tenger ölelésében.
További részletek

Párizs-Versailles - 5 nap, 149 900 Ft/fő
Közhely, hogy Párizst nem megnézni kell, hanem érezni. A Notre Dame székesegyház, az Eiffel torony és a Louvre után betérni egy hangulatos kisvendéglőbe vagy romantikus sétára indulni a Szajna partján - ezek nélkül el sem képzelhető a francia főváros.
További részletek

Peking-Shanghai - 11 nap, 375 900 Ft/fő
Ha igazán feljejthetetlen nászútra vágyik, ez a kínai kaland egészen biztosan az lehet. Peking egykori császári emlékeinek megtekintése után vonattal utazhatnak át az országon egészen a hatalmas kikötőig, Shanghai-ig. A több milliós metropolisz ma már semmiben sem emlékeztet a szocializmus éveire - a világ modern építészetének számos remeke itt található.
További részletek