Az űrhajósok lézeres szemkezelése a kényelmes út a sasszeműséghez!

Vágólapra másolva!
A NASA és az amerikai haditengerészet által is engedélyezett magyar találmánynak, a FEMTO lézernek köszönhetően nemcsak űrhajósok és vadászpilóták, hanem világszerte tízmilliók látásélessége lett akár 100%-nál is jobb. Ha hozzájuk hasonlóan egyszerűbbé, kényelmesebbé tenné az életét, válassza a leggyorsabb, legbiztonságosabb lézeres látásjavító kezelést.
Vágólapra másolva!

Hétköznapjaink során sok apróbb kényelmetlenséggel megbékülünk. Sőt szinte már rutinosan élünk együtt velük, mert úgy véljük, van, ami kárpótol bennünket a komfortosság hiányáért. Lényegében ezt az érzést éljük át nap mint nap, szemüveg és kontaktlencse viselése közben is. Ezek az optikai segédeszközök sokat segítenek a látás korrigálásában, de mivel fokozottan kell ügyelnünk arra, hogy óvjuk, ne veszítsük el és tisztán tartsuk őket, olykor hátráltatnak abban, hogy igazán felszabadultan, kényelmesen éljünk.

Sasszemklinika

A kifogástalan látás Önnek is munkaeszköz

Van, aki számos kompromisszumra, sőt, leleményességre képes, ha szemüvegről, kontaktlencséről van szó, csak hogy szeretett hivatását gyakorolhassa – különösen, ha aktív sportoló az illető.

A kétszeres EB-győztes kamionversenyző, Kiss Norbi például kontaktlencsét viselve érte el eddigi sikereit, pedig a poros versenypályán nem adottak a megfelelő higiéniai körülmények a lencse tisztán tartásához. Pályafutása kezdetén még szemüveget is hordott a bukósisak alatt, ami nem csak kényelmetlen volt, de korlátozta úgynevezett periférikus látását is. Végül úgy döntött, változtat mindezen és sokkal egyszerűbbé teszi életét. Látásának javításához a kényelmes, biztonságos Sasszem FEMTO eljárást választotta. A műtét gyors és fájdalommentes volt, egyáltalán nem éreztem kellemetlenséget. Tényleg feleslegesen izgultam!” – vallotta be.

Kiss Norbi kamionversenyző is a Sasszem FEMTO kezelést választotta

Rubint Réka fitneszedző is jól tudta tapasztalatai révén, hogy a sportban komoly akadályt jelenthet a szemüveg, a kontaktlencse. A Sasszem FEMTO kezelés végre tartós megoldást nyújtott számára, ráadásul a műtét miatt a megszokott életritmusát sem kellett feladnia. „Kedden megműtött a doktornő, és én szerdán már tudtam edzeni… A műtét utáni nap már ugyanazt az életet tudtam folytatni, amit megszoktam.” – számolt be a gyors gyógyulással járó, nagy kényelmet jelentő kezelésről, mellyel látásélessége 160%-os lett.

Magyar találmány a látásjavítás kényelmének forradalma mögött

A látásproblémával küzdő űrhajósoknak és vadászpilótáknak korábban, a femtolézer megjelenése előtt sokkal nehezebb dolguk volt, ha látásukat valahogy korrigálni szerették volna. Esetükben az optikai segédeszközök használata egyet jelentett a repülésről szóló álmaik feladásával. A FEMTO eljárás az első, amit a NASA űrhajósai és a NAVY vadászpilótái is használhatnak.

A FEMTO lézer a magyar származású Juhász Tibor fizikus professzor nevéhez fűződik, aki a lézer szemészeti felhasználásával kapcsolatban végzett kutatásokat Amerikában. A találmánya által kínált kényelem sokrétű. Egyrészt, a femtolézer segítségével a szemüveggel, lencsével járó korábbi macerákat felválthatja az észrevétlen komfort. Másrészt a milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó lézerrel végzett eljárás a kiszámíthatóságának, gyorsaságának köszönhetően már önmagában felbecsülhetetlen kényelmet nyújt.

Forrás:Sasszemklinika

FEMTO lézer Forrás: Sasszemklinika

A teljesen fájdalommentes Sasszem FEMTO kezelés során először a számítógéppel vezérelt csúcstechnológiájú femtolézer védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, majd egy másik, excimer lézer kialakítja a szaruhártya megfelelő formáját. Már másnap munkába állhat, a szemcsepp használata 3 hétig, a 100% UV-szűrős napszemüvegé pedig 2-3 hónapig ajánlott.

Válassza a NASA űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták kényelmes, gyors lézerkezelését, a Sasszem FEMTO kezelést!

Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra most: www.sasszemklinika.hu