Suzukival a világbajnoki sikerekért

Vágólapra másolva!
Az augusztus 28-án kezdődő budapesti SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁG névadó főszponzorától hat válogatott versenyzőnk és sportigazgatónk vehetett át egy-egy személygépkocsit a Suzuki esztergomi gyárában.
Vágólapra másolva!
Forrás: Fényes Gábor

Csernoviczki Éváék maguk is bepillantást nyerhettek az esztergomi gyár működésébe, a munkafázisokba. Az átadást megelőzően Yoshinobu Abe, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a névadó szponzori cím megtiszteltetés, ugyanakkor nagy felelősség is, amit a Magyar Suzuki lelkesen vállal fel.
– „Cégfilozófiánk és kultúránk sokban egyezik azzal, amit a judo képvisel: folytonos tanulás, koncentráció, felkészültég, kitartás és a verseny során mutatott őszinteség. A képzeletbeli tatamira lépve, többek között ez teszi a Magyar Suzukit is a legsikeresebb hazai autógyárrá. Bízom benne, hogy az átadott hét darab Suzuki modellel is hozzájárulhatunk majd a válogatott judósok sikeres felkészüléséhez a világbajnokságra és az egyéb megmérettetésekre" – mondta Yoshinobu Abe, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: Fényes Gábor

A Suzuki hisz a judo egyetemes tanításaiban, miszerint a megmérettetés folyamán soha nem a győzelem a legfontosabb, hanem a jellem fejlesztése és a technikák tökéletes harmóniája. A küzdelem során tanított nyugalom és természetesség, ami a szellemi felkészülés és a koncentráció révén érhető el, illetve ami még ennél is sokkal fontosabb, hogy önmagunkat mindig csak másokkal együtt gyarapítsuk. Ez a judo lényege, és ezt jelenti a Magyar Suzuki Zrt. számára a sporttámogatás.
A látogatás végén az olimpiai és vb-bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok Csernoviczki Éva, az olimpiai ezüstérmes, háromszoros vb-bronzérmes, háromszoros Európa-bajnok Ungvári Miklós, a világbajnoki ezüstérmes Tóth Krisztián, az ugyancsak vb-ezüstérmes Bor Barna és a Magyar Judo Szövetség sportigazgatója, Nagy András vehetett át egy-egy minden extrával felszerelt új Suzuki Vitara személygépkocsit. Még két Suzuki vár a gazdájára, a jelenleg Japánban edzőtáborozó vb-bronzérmes Karakas Hedvig és a valamennyi korosztályos világversenyről aranyérmet szerző Gercsák Szabina ezeket később veheti majd át.

Forrás: Fényes Gábor

A versenyzők az autókat használatra kapják, de dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke már korábban bejelentette: a világbajnokságon érmes meccsen tatamira lépő sportolóink számára a szövetség végleg meg is vásárolja majd azokat.

További információk ITT!