Fekete péntek az Arcanumon

Black Friday az Arcanumon - ez vétek lenne kihagyni
Vágólapra másolva!
Az Arcanum Közép-Kelet Európa legnagyobb sajtóadatbázisa, ahol több tízmillió oldalon kereshet, kutathat, és le is töltheti az elmúlt évszázadok újságjait, magazinjait.
Vágólapra másolva!

Az Arcanum bármikor, bármilyen eszközről végiglapozható

Az Arcanum sajtóadatbázisában több tízmillió oldalon kereshet, kutathat, és le is töltheti az elmúlt évszázadok újságjait, magazinjait.

Az Arcanumon a Nemzeti Sport korábbi lapszámai is elérhetőek Forrás: Arcanum

Nemzeti Sport, 1992. 211. száma itt érhető el.

Átnézheti a napi sajtót és a tudományos folyóiratokat

Időutazóként szörfözhet az újságok oldalain, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Nosztalgiázzon kedvére a Pajtás, Ludas Matyi vagy az Ifjúsági Magazin számaiban. A több ezer újság címe a Teljes címlistában érhető el akár témakörök szerint is.

Találja meg a saját fotóját!

Az adatbázis a fényképek között mesterséges intelligenciával keres. Ha szeretné megnézni, szerepel-e valamelyik lapban, töltsön fel egy fotót, és a rendszer listázza a hasonló arcokat. Van esetleg egy fénykép, de nem tudja, kit ábrázol? Erre is választ kaphat. A sajtófotók és az illusztrációk között szintén keres a rendszer, ráadásul a csoportképeket, vagy a metszeteket is képes feldolgozni. A megtalált képpel újabb keresést indíthat, így egyre pontosabb találati listát kap.

Az Arcanum arckereső szolgáltatása is nagyon népszerű Forrás: Arcanum

Az Arcanum arckeresőjét ide kattintva lehet kipróbálni.

Egyetlen hátránya, hogy nem lehet megunni

Felhasználóink visszajelzései mindig nagy örömmel töltenek el minket. Bízunk benne, hogy Ön is elégedett leszel szolgáltatásunkkal.

"Aki szeret kutatni, annak igazán remek. Ilyen bő tartalmú adatbázist nem is ismerek mást."

"Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, rengeteg örömet okoztam a családomnak hogy régi dolgokat megtaláltam nekik."

"Rendkívül meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, ami szinte egyedülálló a tartalom bősége, és a keresés gyors pontossága tekintetében is."

Black Friday az Arcanumon - ez vétek lenne kihagyni Forrás: Arcanum

Ha szeretne az adatbázisban körülnézni és keresgélni, akkor használja ki az Arcanum fekete péntekre időzített akcióját! Vásároljon most előfizetést 10 hónapra 12 ezer forintért akár ajándékba is!