Drogkereső kutyának alkalmatlan, de rendőrségi jóléti kutyának kiváló

Dexter
Dexter drogkereső kutyának alkalmatlannak bizonyuló rendőrkutya terápiás kutyaként végzi feladatát a londoni rendőrségnél és a kórházakban, hogy megszbadítsa a rendőröket és kórházi dolgozókat a stressztől.
Vágólapra másolva!
Valószínűleg a világ legrosszabb nyomkövető kutyája Dexter, viszont a stresszes dolgozókat átsegíti a nehéz napokon. A drogkereső kutyának alkalmatlannak bizonyult Dexter most a rendőrség jóléti kutyájaként teljesít feladatot.
Vágólapra másolva!

Dexter a londoni Fővárosi Rendőrségi Szervezet (Metropolitan Police Service) antidrog egységnél dolgozott, de kirúgták, mert túl kedves. Dexter a nyolc hetes drogkereső kutya kurzusból négyet teljesített, mivel alkalmatlannak találták lévén, hogy túl barátságos, és nem koncentrál. Talán tíz feladatból ötöt sikerül teljesítenie.

Dexter drogkereső kutyának alkalmatlannak bizonyuló rendőrkutya terápiás kutyaként végzi feladatát a londoni rendőrségnél és a kórházakban, hogy megszbadítsa a rendőröket és kórházi dolgozókat a stressztől. Forrás: https://www.bbc.com/news/av/uk-england-london-56375874

Miután drogkreső kutyának alkalmatlannak bizonyult, új feladatot találtak neki. Most a rendőröknek segít relaxálni a kemény feladatok után és a kórházakat látogatja. Mint a londoni rendőrség jóléti kutyája feladatának részeként kórházakat látogat meg a pandémia alatt, hogy nyugalmat nyújtson a személyzetnek. Az egyik orvos azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy nagyon, nagyon, nehéz, és amikor egyszer sírós hangulatban volt, az állat simogatása megszüntette a stresszt. Egy ápoló pedig, hogy voltak pillanatok, amikor az összeomlás kerülgette, de amikor jön Dexter, az felfrissíti a napját.

(Forrás: BBC News)