Különös kegyetlenséggel rugdostak agyon egy nagy fehér cápát

Vágólapra másolva!
Különös kegyetlenséggel végeztek egy fehér cápával az aucklandi Orewa Beachen. A sérült állatot a vízimentők és a strandolók együttes erővel próbálták visszajuttatni a vízbe, de az életét már nem lehetett megmenteni. A tetteseket a rendőrség körözi.
Vágólapra másolva!

A szerencsétlenül járt ragadozót egy csapat férfi fogta be hálóval. Partra vonszolták az állatot, majd rugdosni kezdték, közben hangosan nevettek és fotózgattak. A cápa állkapcsa súlyosan sérült, az állat elképesztő szenvedéseken mehetett keresztül. A helyi strandolók próbálták megfékezni a vérengzést, de az állatkínzók agresszív viselkedése miatt nem sokat tehettek.

Végül kiérkezett a rendőrség is, ám a férfiak elvegyültek a tömegben, jelenleg is keresik őket. A vízimentők a strandolók segítségével megpróbálták az állatot visszajuttatni a vízbe, ám nem sokkal később a sérült cápa elpusztult, és már csak az élettelen tetemet vetette partra a víz.

null

null

A fehér cápák veszélyeztetett fajnak számítanak, az új-zélandi törvények szerint tilos elejteni őket. Amennyiben az elkövetőket kézre kerítik, hat hónap börtönbüntetésre és 250 000 dolláros pénzbírságra számíthatnak.

(Stuff)