Életveszélyes állapotba került az ajakfeltöltéstől egy felnőttfilmes

ajakfeltöltés
Ez egy jól sikerült ajakfeltöltés
Vágólapra másolva!
A Bambi Black művésznéven filmező 33 éves Kirsty Collins a plasztikai beavatkozások megszállottja. Nemrég egy új ajakfeltöltést próbált ki, amitől az ajka a négyszeresére duzzadt. Ijedtében rögtön a sürgősségire sietett.
Vágólapra másolva!

Collins nem először esett már át különböző plasztikai beavatkozásokon, így az ajkát sem először töltette fel. Nemrég azonban úgy döntött, hogy átszabatja az arcát és ehhez kicserélteti a régi ajakfeltöltést egy újra.

A szépészeti beavatkozás azonban nem várt komplikációkkal járt. A beavatkozáshoz használt új szer súlyos allergiás reakciót váltott ki: a művésznő ajka a négyszeresére dagadt. A sztárról készült képeket itt tekintheti meg.

Ez egy jól sikerült ajakfeltöltés Forrás: rhinoplastysydney.com.au

Collins szerencsére nem habozott és azonnal a sürgősségire sietett, ahol az orvosok gyógyszerekkel hamar lelohasztották a megduzzadt ajkat.

Collins az eset után elmondta, hogy továbbra sem akar lemondani a különféle szépészeti beavatkozásokról, csak azt sajnálja, hogy az ajakfeltöltés előtt nem végeztetett el egy allergiatesztet a befecskendezéshez használt anyaggal kapcsolatban.

Forrás: Mail Online