Ijesztő folt jelent meg a baba szájában, aztán jött a meglepetés

Vágólapra másolva!
Ijesztő barna folt jelent meg egy kisbaba szájpadlásán Amerikában. A kislány édesanyját valósággal sokkolta a látvány, pedig mint utólag kiderült, az eset inkább vicces, mint rémisztő.
Vágólapra másolva!

– írta az édesanya a foltról a Facebook-bejegyzésében.

A barna képződmény első látásra tényleg ijesztő, ugyanis felmerülhet a nekrotikus elváltozás gyanúja, vagyis a szövet sejtjei elhalhatnak, ami sötétes elszíneződést eredményez. A sejtelhalás számos dolog miatt végbemehet, ilyen például a vérerek roncsolódása vagy a baktériumok méreganyag-termelése.

Forrás: (Darian Depreta/Facebook)

A szülők azonnal orvoshoz vitték a gyermeket, ahol a barna foltot a nővér is megpróbálta eltávolítani, természetesen szintén eredménytelenül. Már egy kész szakértői csoport is felállt az esetleges beavatkozás megkezdéséhez, mire végre nagy nehezen sikerült leszedni a furcsa valamit a kislány szájpadlásáról.

A barna folt valójában egy egyszerű kartonpapír volt Forrás: (Darian Depreta/Facebook)

Mint kiderült, nincs szó semmilyen kóros elváltozásról, egyszerűen csak egy kartondoboz apró darabkája tapadt a szájpadlásra. Az édesanya éppen mosott, mikor a közeli dobozt kezdte rágcsálni a pici, így került a papírdarab a szájába.

– könnyebbült meg az aggódó szülő.

(Science Alert)