Bizarr tetem vetődött partra, a helyiek katasztrófától rettegnek

Vágólapra másolva!
Óriási, hat méter hosszú lény tetemét sodorta partra a víz a Fülöp-szigeteknél. A tengerbiológusok csak találgatnak, milyen állat lehet, a helyiek pedig valamilyen katasztrófa előjelét látják a furcsa testben.
Vágólapra másolva!

Az EEC Media tudósítása szerint a szőrös kinézetű tetem péntek este jelent meg San Antonio városának partvidékén. A helyiek egy része lelkesen fotózgatta a bestiát, mások baljós jelnek tekintették a test felbukkanását.

„Földrengés közeleg Oriental Mindoro (a Fülöp-szigetek egyik tartománya – a szerk.) felé. A lény annak jele, hogy valami rossz dolog fog történni. Kérem, imádkozzanak értünk!" – nyilatkozta egy helybéli.

Természetesen a szakértők szerint a tetemben nincs semmi rendkívüli.

– mondta az IFL Science tudományos ismeretterjesztő weboldalnak Molly Zaleski tengerbiológus. A szakértő szerint az, ami a képen sűrű bundának látszik, valójában csak az állat testéből kinyúló bomló szövetek sokasága.

Forrás: NewsFlare\Viralpress

A tetemből a kutatók most szövetmintákat vettek, a DNS vizsgálat folyamatban van, így hamarosan kiderülhet, milyen tengeri állat testétől rettegnek a helybéliek.

Forrás: IFL Science