100 év - 100 siker kiadvány a Debreceni Egyetemen

Vágólapra másolva!
Május végéig várja a Debreceni Egyetem az ötleteket, javaslatokat a centenárium alkalmából készülő 100 év - 100 siker című kiadványhoz.
Vágólapra másolva!

Idén egész éves programsorozattal ünnepli a Debreceni Egyetem a jogelőd, az 1912-ben alapított Debreceni Magyar Királyi Tudományegyetem 100 éves évfordulóját.

Ebből az alkalomból 100 év - 100 siker címmel készül kiadvány, amelyhez továbbra is ötleteket, javaslatokat vár a Debreceni Egyetem május végéig. Az elmúlt évtizedek legkiemelkedőbb, legjelentősebbnek, legérdekesebbnek ítélt eseményeit a centenáriumi oldalon lehet beírni, majd egy szakmai testület döntése alapján a megrostált listára később ugyanezen a honlapon lehet szavazni. A legtöbb vokssal bíró "top 100" kerül be a Centenáriumi Év zárására megjelenő kiadványba, amely keresztmetszetét adja az egyetem alapítása óta eltelt időszak legkiemelkedőbb eseményeinek.

A játék nyilvános, bárki, nem csak az egyetemi polgárok számára elérhető. A három legtöbb szavazatot kapott javaslat beküldője jutalomban részesül. Az eredményhirdetést egy időben tartja az egyetem a kiadvány bemutatójával, a Centenáriumi Év zárórendezvényén.

Részletek a 100 év 100 siker honlapon érhetők el.