Vágólapra másolva!
Szekeres Csaba Három gyermek, három sors című dokumentumfilmjének első, nyilvános vetítése 2009. április 8-án az MTA Székházában 17.30-tól. Meghívott vendég lesz többek között Csépe Valéria, az MTA főtitkárhelyettese és John Oates, a film producere.
Vágólapra másolva!

Az Open University és a Hunnia Filmstúdió támogatásával készített, Pécsett, Zákányon és Mezősason forgatott film három kisgyermek és családjuk sorsát, jövőjét, lehetőségeit követi nyomon. A történet párhuzamosan mutatja be a három helyszín kulturális és gazdasági adottságait, melyek korlátozzák vagy megalapozzák a gyerekek reményét egy szebb jövőről.

A film egyúttal bepillantást enged azoknak a társadalmi problémákra érzékeny embereknek az életébe, akik reményt jelentő támogatásukkal éppen azokon segítenek, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

A film utáni beszélgetés vendége lesz Szekeres Csaba, a film rendezője, John Oates, a film kreatív producere, Csépe Valéria, az MTA főtitkárhelyettese, valamint Szilvási Léna és Szomor Éva, a Biztos Kezdet Program munkatársai.

A vetítés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Forrás: MTA

Időpont és helyszín:
2009. április 8, szerda 17:30
MTA Székház, II. emeleti Nagyterem
1051 Budapest, Roosevelt tér 9.

További információ:
www.mta.hu/filmklub