A Mars-kutatás legújabb eredményei a Jövő Házában

Vágólapra másolva!
2007-ben tovább folytatódik az űrkutatás és csillagászat iránt érdeklődők számára szervezett ismeretterjesztő rendezvénysorozat a budapesti Jövő Házában. Az utolsó alkalommal a Naprendszer-kutatás különösen izgalmas célpontjáról, a Marsról lesz szó, amelyet napjainkban 5 űrszonda vizsgál, s hamarosan útnak indul felé egy újabb amerikai leszállóegység is, hogy választ keressen az emberiség egyik legalapvetőbb tudományos kérdésére...
Vágólapra másolva!

Az ismét csütörtökönként megrendezésre kerülő Világűr Klub utolsó előadását Sik András tartja, A Mars-kutatás legújabb eredményei címmel, amelyben szó esik majd az elmúlt évek meghatározó felfedezéseiről valamint a marsi élet lehetőségéről is, természetesen közérthető módon és a vörös bolygó felszínéről készült kiváló minőségű felvételek bemutatásával.

Időpont: 2007. július 19., csütörtök, 18:30-20:00.

Találkozó: 18:15-től a Jövő Háza kiállítás bejárata előtt.

Azok számára, akik nem rendszeres látogatói a Világűr Klub rendezvényeinek, előzetes regisztráció a [email protected] email-címen lehetséges. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A Világűr Klub látogatása ingyenes.

Klubvezető: Sik András
További információ: http://www.jovohaza.hu/vilagurklub
Cím: Budapest, II. kerület, Fény utca 20-22.