Véradás a Szigeten

Vágólapra másolva!
A Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezetének felhívása véradásra a XI. Sziget Fesztiválon 2003. július 30-tól augusztus 5-ig.
Vágólapra másolva!

Az idén is megrendezik a Sziget Fesztivál koncertsorozatot, amelyre Európa szinte minden részéről érkeznek vendégek, elsősorban fiatalok. A Magyar Vöröskereszt immár 11 éve szervezi a fesztivál ideje alatt a véradást - erre idén is lehetőség nyílik a Sziget Fesztivál időtartama alatt, július 30-tól augusztus 5-ig.

Minden nap 10-18 óráig, szombaton 8-19 óráig várják a véradókat az Óbudai Szigeten a csónakházzal szemben található Vöröskereszt véradó táborba. (A helyszínen naponta 50 fős csoport toborozza a véradókat és biztosítja a feltételeket.)

A tavalyi rendezvénysorozat ideje alatt több mint 1300 fiatal adott vért, amely a főváros vérellátásában a nyári időszakban pótolhatatlan segítség. A Vöröskereszt munkatársai bíznak benne, hogy a jó hangulatú programok során idén is a korábbiakhoz hasonló létszámban - talán még többen - jelentkeznek a fiatal véradók. A szervezők kérik, hogy arcképes, személyazonosságát igazoló okmányát minden véradó hozza magával!

OTS-Cégvonal