A National Geographic Magyarországon

Vágólapra másolva!
A kiváló minőségű fotóiról, tudósításairól és térképeiről híres ismeretterjesztő magazin, a National Geographic magyar kiadásának első száma a jövő év márciusában jelenik meg a Sanoma Budapest Kiadói Rt. kiadásában - tájékoztatott a National Geographic Society licencpartnere.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint a havonta megjelenő magyar kiadásformátuma azonos lesz az angol nyelvű eredeti magazinéval, és szorosan követi majd tartalmát is.

A National Geographic Társaság hivatalos lapjaként 1888 óta megjelenő kiadvány cikkei átfogó tájékoztatást adnak a természet, a különböző kultúrák, a tudomány és a technika területéről.

A 10 milliós összpéldányszámú magazin a magyarral együtt összesen 21 nyelven jelenik meg, köztük koreaiul, héberül, japánul, lengyelül, törökül, de angol nyelven a világ minden országába eljut.

National Geographic Channel Magyarországhttp://www.nationalgeographic.hu/egyptchambers_highlights.asp

A 114 éve működő National Geographic Társaság a világ egyik legnagyobb tudományos és oktatási non-profit szervezete, amely magazinokon, könyveken, térképeken, televízión és interaktív médiumokon keresztül mutatja be a világot.

A közlemény szerint a Társaság több mint 7000 tudományos kutatási projektet irányít és jelenleg is támogat egy oktatási programot, amely a földrajzi analfabetizmus ellen küzd.

Szabó György, a Sanoma Budapest Rt. vezérigazgatójának tájékoztatása szerint több mint 30 kiadványával a Sanoma Budapest Kiadói Rt. Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata.

A kiadó a leányvállalataival együtt a magazinpiacon 32 százalékos piaci részesedést szerzett, 10 internetes termék tulajdonosaként meghatározó szerepet játszik a hazai internetpiacon is.

A kiadó tulajdonosa a finn Sanoma Magazines kiadócsoport, amely a SanomaWSOY legjelentősebb üzleti egysége. A Sanoma Magazines Európa ötödik legnagyobb magazinkiadója. Több mint 240 kiadványával kilenc európai országban van jelen.