Az első krém impotencia ellen

Vágólapra másolva!
Az első helyi jellegű kezelésre alkalmas szer perceken belül merevedést okoz.
Vágólapra másolva!

Egy kis nemzetközi biotechnológiai cég az első olyan szert állította elő, amely a merevedési zavar lokális kezelését teszi lehetővé, ellentétben az eddigi, főként tabletta formájában alkalmazott hatóanyagokkal. A szer a péniszre felvihető krém, ami gyorsabb és biztonságosabb kezelést jelenthet az eddigieknél - jelentette a Reuters Hongkongból.

A krém hatására a pénisz erei tágulnak, több vért engedve a barlangos testek üregeibe. A krém hatóanyagát néhány éve már világszerte alkalmazzák, de ez eddig csak injekció formájában volt lehetséges.

A cég egyébként már néhány hónapja szép csendesen megkezdte a kínai piac becserkészését, s rövidesen arra készül, hogy Ázsia többi részén és az USA-ban megjelenjen a készítménnyel. Az üzleti tét óriási: 2001-ben az erekciós zavarokat kezelő gyógyszerek piacán 1,6 milliárd USD forgalmat bonyolítottak, ami szakértők szerint a következő három év alatt megháromszorozódhat.

A krémet kifejlesztő cég szerint az Egyesült Államokban lefolytatott klinikai tesztek (második fázis) eredményei meggyőzőek, s a páciensek 83%-a meg volt elégedve a módszerrel. A klinikai próbák harmadik fázisa most kezdődik, s hamarosan egy hasonló szert a nők esetében is kipróbálnak.

A szer minden más módszernél gyorsabban fejtette ki hatását, perceken belül erekciót okozva - ellentétben például a kék tablettával, amelynek hatására olykor egy óránál is többet kell várakozni.

Ajánlat:

A cég honlapja

Korábban az [origo]-ban:

Erekció és gázpedál
2002.03.20. Mélyebben pillanthatunk az erekciót fenntartó élettani hatások titkaiba.

Magasabb életkor - hosszabb erekció és orgazmus