Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lagzi Lajcsi továbbra is kivételezett helyzetben van a börtönben, de neki ez sem elég

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Néhány hónap múlva beadhatja reintegrációs kérelmét Galambos Lajos, hogy a büntetése utolsó 10 hónapját a börtönön kívül tölthesse, munkát azonban valószínűleg még hónapokig nem vállalhat.
Vágólapra másolva!

Előfordulhat, hogy a három és fél éves büntetésre ítélt mulatós zenésznek a már korábban előzetesben töltött hónapok, a jó magaviseletért járó esetleges kedvezmény, valamint a remélt reintegrációs engedély miatt a 42 hónapból végül csak 14-et kell bent töltenie a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetben.

Tavaly áprilisban vonult be, azóta a gyengélkedőn tartózkodik. Nem mehet a többi rab közé, csak akkor találkozhat másik elítélttel, ha azt is a gyengélkedőre küldték valamiért.

Nem mehet ki sétálni sem az udvarra, de még a kantinba sem vásárolni. Ha valamit szeretne, a személyzettel kell elhozatnia.

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos LifeTV

Egy-két hónapon belül be kell majd adnia a reintegrációs kérelmet a bv-nek, vagyis hogy a büntetése utolsó 10 hónapját a rácsokon kívül tölthesse.

– Az esetleges reintegráció alatt nyomkövetőt kell majd viselnie a bokáján az ügyfelemnek, és nem hagyhatja el az otthonát sem, csak kivételes esetekben – mondta a Blikknek Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről