„Két G.W.M között jól szól” – megosztóra sikerült a Farm VIP sztárjának új dala

Szabyest, Farm VIP 2023
Szabyest
Vágólapra másolva!
Paródia dallal zárta az évet Szabyest, amelyre megosztó vélemények érkeztek: sok a gratuláció is, de a zenész inkább polgárpukkasztó akart lenni - írj a Ripost.
Vágólapra másolva!

Pár napja megjelent Szabyest legújabb dala Ellőjjem Papszita? címmel, melyet a kommentelők hamar ki is nevezték 2023 legrosszabb slágerének.

„Gratulálok, így 2023 végére sikerült a legrosszabb zenét megírni, elnyertétek ezt a címet" / „Hihetetlen, hogy az év utolsó napjaiban sikerült megírni az év legrosszabb számát" / „Ettől még 2024 is felsír" / „Sikerült elrontani a 2023 végét..." − írták páran a zene meghallgatása után.

Szabi a Ripost megkeresésére így reagált a negatív véleményekre:

„Az új dalomat Stabilest néven adtam ki, akiről vagy amiről tudni kell, hogy egy általam megformált paródia karakter saját magamról. Ezt sokan nem veszik figyelembe, mikor szidnak egy ilyen zenét, ugyanis épp a trash műfajt próbálom Stabilest személyén keresztül kiszolgálni” − mondta, majd hozzátette: „Sz.rból is lehet várat építeni. Ezt próbálja sugallni a kitalált karakter".

Szabyest Forrás: TV2

Szabi állítása szerint, ha a legjobbat nem tudja, akkor helyette megcsinálja a legrosszabbat, vagyis szándékosan alkotta meg 2023 legrosszabb dalát.

Bár a zene címe és refrénje azt sugallja, hogy PSG Ogli testőre, Papaszita börtönbe vonulását követően Szabi neki vagy talán róla írta a dalt. Ennek félreérthetőségével a magyar énekes is tisztában volt, de ettől függetlenül megragadta a lehetőséget.

− nevetett a dolgon.

„Addig folytatom a paródiadalokat, míg Varga Irén nem csinál velem egy közös zenét. Anno már egyeztettünk ilyenekről, de valahol megszakadt a dolog. Remélem, jövőre összejön. Addig is mindenki hallgassa szeretettel az Ellőjjem Papaszita? gyöngyszemet" − mondta a YouTube-sztár.

„Két G.w.M között jól szól” − tette még hozzá viccelődve Szabi, aki korábban többször is kemény kritikával illette Kulcsár Edina második férjét.