Dühösen reagált Kulcsár Edina édesanyja a súlyos vádakra

Kulcsár Edina teljesen megváltozott
Vágólapra másolva!
A Redditen azt terjesztik, hogy G.w.M-et elvitték a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A Redditen erősen tejed egy pletyka, miszerint G.w.M megverte a feleségét, Kulcsár Edinát. Állítólag az egykori szépségkirálynő édesanyja, Jakab Krisztina hívta ki a rendőrséget, majd a rappert bevitték. A volt szépségkirálynő, aki korábban igen aktív volt a közösségi médiában, napok óta nem posztolt semmit, talán innen indult a szóbeszéd, de édesanyja szerint szó sincs rendőrségről, verésről.

Kulcsár Edina teljesen megváltozott Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

„Hazugság ez az egész! Edinát senki sem bántalmazta. Felháborító, hogy büntetlenül ilyen mocskolódások terjedhetnek az interneten. Nagyon szeretem Márkot, főleg azért, mert

Olyan szerelem van közöttük, ami irigylésre méltó, szóval gondolom, ez az oka, hogy ilyen abszurd dolgokat kitalálnak egyesek. Szépen kérek mindenkit, hogy fejezzék be végre a lányomék zaklatását az ilyen hazugságokkal! Márk nagyon jó férj és apa is. Nem lehet rá rosszat mondani" – nyilatkozta ma az nlc-nek a modell-influenszer édesanyja.

Kulcsár Edina január 8-án posztolt utoljára, akkor épp férjét, G.w.M-et köszöntötte születésnapján. "Még nagyon-nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok szerelmem. Leírhatatlan amit érzek irántad. Számomra tökéletes vagy és hálás vagyok, hogy vagy nekem! Azt kívánom, hogy minden vágyad és álmod teljesüljön, mert ha valaki, akkor te megérdemled! Én mindig melletted leszek. Büszke vagyok a kapcsolatunkra, hiszen számtalan megpróbáltatást kiálltunk már" - írta.

G.w.M legutóbbi posztja 12 órával ezelőtt került ki: