Újabb hírek érkeztek Katalin hercegnéről

Katalin hercegné
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné márciusban árulta el, hogy rákos megbetegedéssel küzd, ami az egész világot megrázta. Nemrég azonban újabb hírek érkeztek az egészségügyi állapotáról.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Katalin hercegné március 22-én egy szívszorító videóüzenetben vallotta be, hogy rákos, és jelenleg is kemoterápiás kezelést kap. Azt viszont még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen típusú daganatot diagnosztizáltak nála.

Állítólag többen is tudomás szereztek Katalin betegségéről, ezért felkeresték a Kensington-palotát, és azzal fenyegetőztek, hogy elárulják a diagnózist, ez pedig hatalmas botrányt okozott volna. A walesi hercegné ezért jobbnak látta, hogy miután beszélt gyerekeivel, és megnyugtatta őket, a nyilvánosságra hozza a diagnózist.

Jennie Bond szakértő elárulta, hogy Katalin egyre jobban van, amit nagyrészt családja támogatásának köszönhet, viszont ezentúl is szeretne elvonulni. Jelenleg Sandringhamben van Vilmos herceggel és három gyerekükkel, élvezik a tavaszi szünetet, ami Bond szerint teljesen feltölti Katalint, és teljes mértékben a gyógyulására tud koncentrálni. 

"Azt mondja, napról napra erősebb, így biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz, hogy újra kimehessen a szabadba - piknikezhessen, grillezhessen és részt vehessen a tengerparti sétákon" - vallotta be a szakértő.

Kitért arra is, hogy a gyerekekkel a vakáció alatt nem beszélnek a hercegné betegségéről, mert jelen pillanatban ki akarják élvezni a tavaszi szünet minden egyes boldog pillanatát - írja a Mirror