Újabb fordulat: ekkor térhet vissza Katalin hercegné

Katalin hercegné
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Azóta elvonult a nyilvánosság elől és családja támogatása mellett a gyógyulására szeretne koncentrálni. Egy király tudósító azonban hatalmas titkot osztott meg a visszatéréséről.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo már korábban beszámolt, Katalin hercegné március 22-én egy szívszorító videóüzenetben vallotta be, hogy rákos, és jelenleg is kemoterápiás kezelést kap. Azt viszont még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen típusú daganatot diagnosztizáltak nála.

Állítólag többen is tudomás szereztek Katalin betegségéről, ezért felkeresték a Kensington-palotát, és azzal fenyegetőztek, hogy elárulják a diagnózist, ez pedig hatalmas botrányt okozott volna. A walesi hercegné ezért jobbnak látta, hogy miután beszélt gyerekeivel, és megnyugtatta őket, a nyilvánosságra hozza a diagnózist.

Nemrég Sandringhamben volt Vilmos herceggel és három gyerekükkel, élvezték a tavaszi szünetet, ami teljesen feltöltötte őt, és teljes mértékben a gyógyulására tudott koncentrálni. 

A GB News királyi tudósítója, Cameron Walker elárulta, hogy Katalin hamarosan visszatérhet a nyilvánosság elé.

"A hercegné a rákdiagnózisa miatt jelenleg kemoterápiás kezelésen vesz részt.

 Amit a hercegnéhez közel állóktól hallottam, az az, hogy dönthet úgy, részt vesz bizonyos eseményeken, ha úgy érzi, van kedve hozzá, és el akar menni. 

Ami viszont a teljes körű közfeladatokhoz való visszatérést és a teljes munkaidőben dolgozó királyi tisztséget illeti, az azt hiszem, eltart még egy darabig. De lehet, hogy találkozunk vele valamikor ezen a nyáron: ez csakis attól függ, hogyan zajlik a kezelése" - idézte szavait a Daily Express.