Szokatlan helyen bukkant fel Vilmos herceg - fotó

Vilmos herceg
Fotó: Getty Images/WPA Pool
Vágólapra másolva!
Vilmos herceg Katalin rákos megbetegedése óta kerülte a nyilvánosságot, most azonban meglepő helyen készült róla fotó.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo már korábban beszámolt, Katalin hercegné március 22-én egy szívszorító videóüzenetben vallotta be, hogy rákos, és jelenleg is kemoterápiás kezelést kap. Azt viszont még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen típusú daganatot diagnosztizáltak nála.

Nemrég Sandringhamben volt Vilmos herceggel és három gyerekükkel, élvezték a tavaszi szünetet, ami teljesen feltöltötte őt, és teljes mértékben a gyógyulására tudott koncentrálni.

Nemrég azonban wales hercege meglepő helyen bukkant fel, ráadásul Katalin nélkül.

Úgy hallottam, a hétvégén ellátogatott egy kocsmába Észak-Norfolkban az anyósával, a hercegné anyjával, aki állítólag Vilmoséknál  szállt meg húsvétkor

  - jelentette ki Richard Eden, a Daily Mail újságírója.

Szemtanú beszámolója alapján a páros nagyon jókedvű volt, érkezésükkor pedig egyáltalán nem rendeztek semmilyen felhajtást. 

„Nem látszódott rajtuk, hogy Katalin hercegné rákos beteg" - mesélte.

A hercegné szülei valószínűleg segítenek vigyázni a királyi család három gyermekére, amíg Katalin kemoterápiás kezelést kap, ezzel pedig hatalmas terhet vesznek le a válláról - írja a Page Six. 

A napokban GB News királyi tudósítója, Cameron Walker árulta el, hogy Katalin is hamarosan visszatérhet a nyilvánosság elé, ami a kemoterápiás kezelésétől is nagyban függ.

"Amit a hercegnéhez közel állóktól hallottam, az az, hogy dönthet úgy, részt vesz bizonyos eseményeken, ha úgy érzi, van kedve hozzá, és el akar menni. 

Ami viszont a teljes körű közfeladatokhoz való visszatérést és a teljes munkaidőben dolgozó királyi tisztséget illeti, az azt hiszem, eltart még egy darabig.

 De lehet, hogy találkozunk vele valamikor ezen a nyáron: ez csakis attól függ, hogyan zajlik a kezelése" - nyilatkozta nemrég.