Súlyos botrány: A TV2 sztárja durván szidta versenytársát - videó

Baranyi Panna, Next Top Model Hungary
Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary két szereplője között tovább mérgesedett a viszony.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo már korábban is írt, Ördög Nóra műsorvezetésével Magyarországra érkezett a Next Top Model Hungary. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

A nézők már számtalan drámának lehettek a szemtanúi, azonban ezzel együtt a feszültség is nő. A lányok között többször is vita alakult ki, ami nem meglepő, hiszen 16-an élnek összezárva, és mindenki bizonyítani szeretné, hogy ő a legjobb. 

Papp Gabi és Baranyi Panna már többször is kifejtették, hogy nem szimpatizálnak egymással. Utóbbi szerint Gabi jelenléte negatív hatással van a csapat hangulatára, miatta két táborra szakadt a mezőny, és állandóan kritizálja a versenytársait.

"Nem érdekli semmi, csak maga. 

Már kezdek rájönni, hogy milyen játékot alkalmaz, és milyen manipulatív egy ember.

Rájött, hogy én nem vagyok formálható, te sem vagy formálható. Azt hiszi, hogy mindig körülötte forog a világ. A f@szom kivan már vele" - beszélte ki a lányt Vidéki Viviennek a TV2 műsorában.