Patai Anna meglepő dolgot árult el a terhességéről

Patai Anna
Vágólapra másolva!
A Megasztár egykori tehetsége nemrég jelentette be, hogy férjével első közös gyereküket várják. Fiatalon lesznek szülők, ami külön öröm számukra. Az énekesnő nemrég a terhességéről beszélt, és meglepő dolgokat árult el.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo már korábban írt, első gyerekét várja a megasztáros Patai Anna, férjével, Pallus Bencével együtt. Mint kiderült, a babát nagyjából november óta tervezték, úgyhogy nagyon várják már, hogy szülők legyenek.

 

Vagány, fiatalos szülők leszünk, mert szerintem azért nem aggódjuk túl a dolgot. 

Hála istennek a családtól, közeli ismerősöktől rengeteg tanácsot kapunk azzal kapcsolatban, hogy mit hogyan kellene, ők hogyan csinálták és nekik mi vált be" – magyarázta Patai Anna.

A most 24 éves lány még 2010-ben a Megasztár zenei tehetségkutató műsor révén vált országszerte ismertté. A TV2 sikerműsora után indult be igazán a karrierje: sorra kapta a színházi felkéréseket, és jelentek meg saját dalai, videóklipjei, majd 2012-ben megjelent róla egy könyv Patai Anna - Álmok útján címmel.

A kismama szerencsés, hiszen eddig jól viselte a terhességét, ezért döntött úgy, hogy mivel rengeteg a fellépése, nem áll le a munkával.

"Egyelőre nagyon jól viselem a várandósságot. 

Szerencsére a rosszullétek is csak ritkán törtek rám, könnyedén átlendültem a nehezebb napokon. 

Úgy tervezem, hogy szinte a szülésig dolgozni fogok, már most telik be a naptáram tavaszi és nyári fellépésekkel" - mesélte.

Hozzátette: előre láthatólag apás szülést tervezek, és várják ár, hogy a baba a karjukban legyen. 

Párjával nyolc év után házasodtak össze. Az énekesnő elárulta, hogy férjét nem zavarja a sűrű, sokszor éjszakákba hajló időbeosztása, sőt, amikor csak tudja, támogatja a feleségét. 

Amikor megismerkedtem Bencével, én már színházakban játszottam és koncerteztem is, tehát pontosan tudta, hogy az időbeosztásom és az életvitelem kissé sűrű. 

Például esténként vagy hétvégenként sokszor koncertezem vagy színházban játszom. A férjemet ez nem zavarja, sőt, mindig elkísér a fellépéseimre. Mindenben támogat, számíthatok rá. Szeret velem jönni, és én is nagyon szeretem, amikor együtt vagyunk” - árulta el a Meglepetés magazinnak.