Nagyon megváltozott Katalin és Vilmos nagyobbik fia, aggódnak érte

Vágólapra másolva!
Közös apa-fia-programot szervezett Vilmos herceg és legidősebb fia, György. Először mutatkoztak nyilvánosan azóta, hogy kiderült: Katalin hercegnét rákbetegséggel diagnosztizálták.
Vágólapra másolva!

A Konferencia Liga negyeddöntőjén szurkolt csütörtökön este a brit trónörökös és fia, György herceg – utóbbi egy Aston Villa-szurkolói sállal a nyakában. Minden jel szerint nagyon élvezték a mérkőzést és a közös programot, ami talán már rájuk fért, az elmúlt hónapok komor eseményei után. 

Az apa-fiú programra azért is figyelt fel a sajtó, mert a család, Katalin hercegné rákdiagnózisa óta eléggé visszavonult a nyilvánosságtól. Az eseményen - brit bulvárelemzők szerint - 

Vilmos újra a réginek tűnt, fia, György herceg pedig mintha komolyodott volna.

 Persze az is igaz, hogy már nagy fiú: lassan 11 éves lesz.

 

Fotó: Mirror/TNT Sports 3

Mint ismeretes, édesanyja, Katalin hercegné nemrégiben bejelentette: hasi műtétje során daganatos elváltozást találtak nála, ezért most megelőző kemoterápiás kezelést kap. 

A királyi családot különösen sok csapás érte az utóbbi időben:

nemrégiben rákkal diagnosztizálták a 75 éves Károly királyt is, aki egyre inkább hajlik a békülésre kisebbik fiával, Harry herceggel és annak feleségével. Fontolgatja, hogy a nyáron meghívja a családot a balmorali kastélyba, mivel 

„kétségbeesetten” szeretné látni a tőle olyan távol nevelkedő unokáit.