Nagy a baj: Katalin hercegné és Vilmos herceg egyre jobban aggódik

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné és Vilmos herceg egyre jobban aggódik III. Károly király miatt, aki év elején árulta el, hogy rákos megbetegedéssel küzd.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a brit uralkodó még az év elején kórházba került, prosztatamegnagyobbodással kezelték. Ekkor diagnosztizálták a daganatos megbetegedést, azonban nem prosztatarákról van szó. A rák fajtáját azóta sem hozták nyilvánosságra.

Betegsége óta folyamatosan kapja a támogató üzeneteket és képeslapokat, melyek gyakran megríkatják őt. A diagnózis feltárása óta meglátogatta a Görögországban található Athosz-hegyen lévő Vatopedi Szent és Nagy Kolostort, ahol imádkozni és meditálni szokott, illetve különböző ősi rituálékat végeznek rajta.

Nemég a húsvéti istentiszteleten is részt vett, ennek ellenére a walesi herceg és hercegné borzasztóan aggódtak, amit az egykori Diana hercegné önéletrajzi könyvének írója is megerősített.

Vilmos és Katalin rettegnek attól, hogy hogy Károly király rákdiagnózisa miatt a vártnál előbb lesz belőlük király és királyné, ezzel pedig még nagyobb felelősség hárul majd rájuk

 – árulta el. 

A 75 éves uralkodó a hercegnével egy időben részesül kemoterápiás kezelésben, ugyanis Vilmos felesége egy március 22-i videóban jelentette be, hogy daganatos megbetegedése van, és jelenleg csak a gyógyulására szeretne összpontosítani - írja az Independent