Megdöbbentő titok derült ki Khloé Kardashian és O.J. Simson kapcsolatról

Khloé Kardashian
Vágólapra másolva!
Khloé Kardashian mindig is szeretett a középpontban lenni, azonban most megdöbbentő pletykák terjednek róla, ez pedig teljesen kiborította őt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, 76 éves korában meghalt Orenthal James Simpson, egykori amerikaifutball-játékos és színész, aki leginkább az ellene folyó gyilkossági per kapcsán vált világhírűvé. Halálhírét a családja közölte, kiderült, hogy belehalt a rák elleni küzdelembe. 

A tragédia után Khloé Kardashian közösségi oldalain a követői összeesküvés-elméletek gyártottak, miszerint az egykori sportoló volt a valóságshow-sztár édesapja, oldalán pedig rengetegen kívántak neki részvétet. Az elméletek alapja az volt,  hogy édesanyja, Kris Jenner 2011 novemberében kiadta önéletrajzi könyvét, melyben bevallotta, hogy viszonya volt a néhai Robert Kardashiannal. A  férfi felesége,  Jan Ashley, viszont Robert halála után azt nyilatkozta, hogy Khloe Kardashian édesapja nem Kris Jenner egykori szeretője volt.

"Khloé nem az ő gyereke – ezt azután mondta nekem, hogy összeházasodtunk. Csak rám nézett, és úgy mondta, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga" - vallotta be korábban. 

A Kardashian család Roberten keresztül került kapcsolatba O.J. Simsonnal, ugyanis ő volt a sportoló ügyvédje. Robert Simpson jogi képviselője volt , amikor a sportolót 1994-ben vád alá helyezték volt felesége, Nicole Brown Simpson és barátja, Ron Goldman meggyilkolásáért.

Állítólag Khloé és Simpson titokban több alkalommal is beszéltek, azonban a nő a mai napig minden tagad. Állítása szerint pedig nem fűzi őt rokoni szál a férfihoz.  - írja a US Weekly. 

"Nem érdekel, hogy mit mondanak az emberek. 

Nincs szükségem arra, hogy valaki megmondja, ki a családom. 

Nincs szükségem DNS-tesztre, hogy bebizonyítsam, ki az apám" - hangoztatta.