Madonna nyilvánosan megalázta a szeretőjét

Madonna
Vágólapra másolva!
Úgy bánt velem, mint egy darab sz*rral - mondta a popsztár.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az énekesnő nemrég járt Kaliforniában, ahol a Celebration nevű turnéját népszerűsítette, azonban koncert közben egy váratlan helyzet miatt elég kellemetlen helyzetbe került. Váratlanul leállította a műsort, majd leszólt a színpadról egy rajongójának, hogy miért ül és nem áll, mint a többiek. Azonban a közönség soraiból valaki felkiáltott, hogy a rajongó kerekesszékes, és ezért nem tud felállni. 

Madonna
Fotó: Facebook / Madonna

Madonna most sem egy világslágerrel került a lapokba - inkább azzal, hogy előhozott egy régi sérelmet, majd kellemetlen helyzetbe hozott egy producert. A popsztár elmondta, hogy az 1994-es Bedtime Stories című albumának felvételei alatt szerelmes volt egy zenei producerbe. "Őrülten szerelmes voltam belé, de ő úgy bánt velem, mint egy darab sz*rral... Semmi baj, megértem. Csak egy kisfiú voltál. De remélem, mostanra már felnőttél." 

Később elárulta a nevét is, Dallas Austinról van szó, aki akkor 23 éves volt, a világsztár Madonna pedig 35 - és úgy tűnik, sok év után is sértettséget érez, hogy nem ájult el tőle a fiatal producer, vagy nem adott neki elég szeretetet. 

A 65 éves Madonna mostanában nemcsak a kínos szövegekkel kerül a címlapokra, hanem azzal is, hogy úgy mutogatja a testét, mintha 20 éves lenne