Kis Grófo apja sírját felnyitották ismeretlenek - itt vannak az újabb fejlemények

Kis Grófo
Kis Grófo
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Grófo testvére előbb kétmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel, majd újabb hírt közölt: szerinte a sírrabló hozzá is be akart törni.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, április 6-án derült ki, hogy valakik jártak Grófo, Kozák László sírjánál, állítólag értékeket keresve. "Óriási fájdalom ért ma engem és családomat. A mai napon családtagom hívott fel telefonon, hogy drága, szeretett édesapám sírját eddig ismeretlen elkövetők megrongálták. A hír hallatán azonnal indultam Szolnokra, ahol megdöbbentő látvány fogadott. Édesapám sírhelyét felfeszítették, vélhetően értéktárgyak után kutatva" - írta egyik fia, a Kis Grófoként ismert muzsikus.

"Nem tudom és nem akarom elhinni... hogy emberek hogyan tehetnek ilyet!? Nagyon fájó sebek kerültek felszakításra, remélem és bízom a nyomozóhatóságban, hogy kiderítik, kik követték el ezt a szörnyű bűncselekményt. És bízom az igazságszolgáltatásban, hogy meg fogják kapni méltó büntetésüket az elkövetők! A helyszínelés még mindig tart, a feljelentésemet megtettem. Isten mindent lát és mindent hall" - írta közösségi oldalán. 

Kozák István, Kis Grófo testvére szombat este kétmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít a nyomozásban. Vasárnap reggeli posztjában már arról ír, hogy kapott egy hangüzenetet, amelyben közölték vele, ki az elkövető. "Érdekes, hogy ez az illető sajnos valamiért haragszik rám, bár szerintem nincs rá indoka. Ahogy kiérkeztem Kanadába, érdekes módon pont akkor törték fel a sírt és be is akartak törni hozzám! Bízom a hatóságban, hogy ezt az ügyet kéz alá veszik! Egyébként mindent tudok - neked üzenem, aki csinálta, csak jelzem!" - írta posztjában.