Hihetetlen: megzsarolták a rákos Katalin hercegnét

Katalin hercegné
Katalin hercegné
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Márciusban derült ki, hogy Katalin hercegné rákos megbetegedéssel küzd, ami a fél világot sokkolta. Az ügyről a Kensington-palota egyik bennfentese is nyilatkozott, megdöbbentő dolgot árult el.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Katalin hercegné március 22-én egy szívszorító videóüzenetben vallotta be, hogy rákos.

Ez egy "nagy sokk" volt egy "hihetetlenül kemény pár hónap után. Jól vagyok, és minden nap erősebb vagyok. A műtét utáni vizsgálatok azonban rákot mutattak ki.

Orvosi csapatom ezért azt tanácsolta, hogy vegyek részt egy megelőző kemoterápiás kúrán, és most a kezelés korai szakaszában vagyok

- részletezte.

A hír az egész világot megrázta, hiszen mindenki úgy tudta, hogy Vilmos herceg felesége súlyos hasi műtét miatt kerüli a nyilvánosságot. Azt viszont még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen típusú rákot diagnosztizáltak Katalinnál.

Nemrég a palota egyik bennfentese is megszólalt, aki azt állítja, hogy

 a walesi hercegné csak később akarta megosztani, hogy súlyos beteg, azonban mivel zsarolták, kénytelen volt előbb előbb bevallani. 

Állítólag többen is tudomás szereztek Katalin betegségéről, ezért felkeresték a Kensington-palotát, és azzal fenyegetőztek, hogy elárulják a diagnózist, ez pedig hatalmas botrányt okozott volna. 

Bármi is volt az ok, Katalint az elismerés megerősítette, hogy helyes döntés volt

 - mondta.

Katalin hercegné mindenképp beszámolt volna a betegségéről, azonban félt, hogy idő előtt kitudódik, emiatt választotta a március 22-i időpontot a bejelentésre. Ráadásul nehezítette a helyzetét az a botrány, miszerint vizsgálatot indítottak abban a kórházban, ahol a hercegnét kezelték, ugyanis az egyik alkalmazott megpróbált illegálisan hozzáférni az egészségügyi feljegyzésekhez, így akarta kideríteni, hogy milyen problémával küzd Vilmos felesége - írja a Marca