A Házasság első látásra sztárja azonnal reagált a durva vádakra

Horváth Enikő, Házasság eső látása
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalán írta le, hogy mit gondol.
Vágólapra másolva!

Mint ismert,  Házasság első látásra hétfői adásból kiderült, hogy Enikő és Andris ismét közelebb kerültek egymáshoz. A két fiatal nem csak egy privát SMS-t váltott, hanem az ara azt is bevallotta, hogy a játék folytatását el tudná képzelni a férfival, aki tovább flörtölt Enikővel. Peti párjának elege lett, úgy érzi, hogy nem kap elég figyelmet, és a szex mennyiségével sincs megelégedve.

A lányt a közösségi oldalakon durván kiosztották, többen undorítónak tartják a viselkedését. 

Enikő nem bírta tovább, és azonnal reagált Instagram-odalán a vádakra.

"Én ezt a kísérletet Petivel kezdtem el, és soha nem fordult meg az a fejemben hogy “elváljak tőle”, vagy ne mellette csináljam végig ezt az egészet. Ez a “való életben” is előfordul bárkivel, hogy egy olyan helyzetbe kerül, ahol elbizonytalanodik vagy megkérdőjelez bizonyos érzelmeket. 

Az érzelmeket nem lehet irányítani, és ebbe a hibába én is beleestem. 

Azt hittem, ha irányítom őket, és racionálisan csinálom Petivel az ismerkedésemet, akkor majd hátha jobb lesz a helyzet közöttünk. De ezzel csak olajat tettem a tűzre. Hibáztam!.. és ezt maximálisan felvállalom" - kezdte.

"Az én viselkedésemért vállalom a felelősséget, viszont ebben a Házasságban Ketten vagyunk! Nem én egyedül!
 

És kicsit azt érzem Peti az áldozat ebben az egészben, én pedig a “rossz zsaru”... az éremnek mindig két oldala van továbbra is!


Ahhoz, hogy egy nő másfele kezdjen el “kacsintgatni”, más férfi keltse fel az érdeklődését, az azt jelenti hogy “valamit” nem kap meg otthon. Lehet ezt szépíteni, de felesleges. 

Azt a figyelmet, amit én Andristól megkaptam, akár a vacsorákon, akár az üzenet váltáskor, azt Petitől igényeltem volna, viszont mivel “nem kaptam meg”, így szerintem ez várható volt a történtek alapján…

 Nem megcsaltam Petit, szimplán jól esett a figyelem, vagy azok a szavak, amiket Andristól kaptam. Szerintem ezzel nem követtem el olyan hibát, amiért “keresztre kellene feszíteni.” Nem tudom milyen irányba megy tovább Petivel ez a házasság, vagy a szakemberek fognak-e tudni nekünk ebben segíteni a jövőben" - írta a bejegyzésben.