Házasság első látásra: Petra és Andris megdöbbentő titkokat árult el a házasságukról - videó

Petra és Andris, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra két legmegosztóbb párosa között egyre több a konfliktus, azonban most a nyilvánosság előtt is meséltek a házasságukról, és soha nem hallott titkokat osztottak meg.
Vágólapra másolva!

A TV2 Házasság első látásra két legmegosztóbb szereplőjének a kapcsolata elég hullámzó, amit már a nézők is megfigyelhettek. A férfi már az első adásban kijelentette, hogy Petra nem tetszik neki mint nő, többször is megalázta őt, flörtölt más nőkkel, ráadásul nemrég az ara legjobb barátjával is durván összeveszett.

Ennek ellenére ők a legnépszerűbbek, a minap pedig egy kérdezz-felelek videóban meséltek néhány, soha nem hallott titok a házasságukról.

Andris elárulta, hogy Petra őszintesége, ha még sokszor vita is alakul ki belőle nagyon szimpatikus, illetve szereti, hogy szinte bármiről el lehet beszélgetni a feleségével. A műsorba azért jelentkezett, hogy megtalálja a szerelmet, ami egy önismereti fejlesztés is volt a számára. 

Mindazok mellett, hogy bíztam abban, hogy megtalálom azt a párt, akivel hosszú évekig együtt élhetek egy önismereti fejlesztésen is részt vettem ezáltal.

 Nagyon sok szituációt azóta sokkal jobban tudok kezelni" - vallotta be. 

Kiemelte, hogy a Petra és közte lévő kommunikációt erősíteni, fejleszteni kell, és rájött arra is, hogy sokkal türelmesebbnek kellett volna lennie.

A személyi edzőként dolgozó lány bevallotta, hogy mikor összeköltöztek a nászút után nagyon feszült volt, ugyanis már akkor több konfliktusa volt a férjével.

"Nagyon ideges voltam. 

Nagyon nem jó szívvel jöttem Andrishoz több szempontból is. A nászútról elég konfrontálódva jöttünk vissza, ez pedig nem segített abban, hogy egyáltalán én ide akarjak jönni. 

Másrészt ijesztő dolog volt az, hogy egy vadidegen lakásába költözzek, ahol minden új, minden idegen. Én nagyon nem éltem meg jól" - részletezte.

Hozzátette: kellemeset csalódott a férfiban, hiszen kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen.

"Jó sok jelenet nem lett bevágva. Akkor nem láttam volna, hogy ez tud ilyen módon rendeződni. 

A nászúton volt egy olyan beszélgetésünk, ahol kijelentettük, hogy nagyon kevés olyan ember van, akivel ennyire őszintén, és ennyire jól tudunk beszélgetni.

6-8 órán keresztül folyamatosan beszélgettünk, ami nagyon ritka. Az oltárnál, mikor láttam, hogy Andris csalódott, ezt nem gondoltam volna - hangsúlyozta.