Harry herceg szüzességéről beszélt Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Sokan úgy gondolják, ő volt az "idősebb nő", aki elvette a herceg szüzességét.
Vágólapra másolva!

Harry herceg Spare című memoárjában van egy anekdota is tinédzserkorából, amelyben - elmondása szerint - egy idősebb nővel vesztette el a szüzességét. III. Károly és Diana hercegné kisebbik fia a sztori szerint 17 éves volt, egy bár mögött, egy mezőn volt az aktus. Mint írja, gyorsan lezajlott, a végén elfenekelte őt a nő és elküldte - írta a Daily Star. „A sok hibám egyike volt, hogy egy mezőn, egy nagyon forgalmas kocsma mögött történt. Kétségtelen, hogy valaki látott minket" - áll a szövegben. A nő nemrég előkerült, újabb sztorikkal, itt megnézheti, hogy néz ki. 

Harry herceg
Harry herceg
Fotó: Getty Images via AFP

Liz Hurley neve gyakran szóba került korábban, sokan úgy gondolták, hogy valójában ő volt az "idősebb nő", aki elvette az akkor ifjú, most 39 éves Harry szüzességét. Most ez a téma szóba került a Watch What Happens Live With Andy Cohen című műsorban. Az 58 éves színésznő tagadta, hogy bármi köze lett volna hozzá. "Ez abszurd, teljesen nevetséges" - jegyezte meg.

A színésznő amúgy a mai napig remek formában van, ezt előszerettetel meg is mutatja a közösségi oldalain - nemrég az ágyban fekve, hatalmas terpeszben pózolt a kamerának.