G.w.M ismét luxusautót vett Kulcsár Edinának - kép

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
A rapper még korábban egy Porsche Macannal lepte meg Edinát, azonban most ismét egy méregdrága luxusautót vett, és láthatóan nem sajnálja rá a milliókat.
Vágólapra másolva!

Elsőként az Origo írta meg a nagy hírt, hogy Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereküket várják, holott kislányuk, Amara még nincs egyéves sem. Az egykori szépségkirálynő bevallotta, hogy kisfiuk lesz, akit már nagyon várnak, a nevét is tudják már, azonban azt a mai napig nem osztotta meg a nyilvánossággal.

A pár igazi luxusban él, amit nemrég Hajdú Péter műsorában sem győzött hangoztatni. Azt állítja, havonta körülbelül 20 millió forintot kereshet, ezért sem sajnálja szórni a pénzt.

Számolj csak havonta 20 millió forintot, amit keresel hakniból. 

Tegyük fel, egymillió a gázsi, mész húszat"- mesélte büszkén, és egy újabb, méregdrága luxusautóval lepte meg feleségét, aki az Instagram-oldalán dicsekedett el a meglepetéssel.

"Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle! Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom.

 Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is! 

Le sem lehet írni, hogy milyen érzések vannak bennem. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon hálás vagyok és nagyon boldog - osztotta meg a hírt Kulcsár Edina.