Gillian Anderson válaszolt: visszatérhet Scully ügynök az új X-aktákban?

X-akták
Egyszer már feltámadt az X-akták
Fotó: FOX
Vágólapra másolva!
Az X-akták alkotója, Chris Carter nem vesz részt a közelgő rebootban, amelyet a Fekete Párduc és a három Creed-film producere, rendezője, Ryan Coogler készít. Carter nem aggódik azért, mert másmilyen lesz az X-akták, de mi a helyzet Scullyval?
Vágólapra másolva!

 Fox Mulder ügynök, azaz David Duchovny korábban már jelezte, hogy érdekli a folytatás, benne lenne, ha kap szerepet. De mi a helyzet a Dana Scullyt alakító Gillian Andersonnal, aki korábban kizárta, hogy újra “belelapozna” az X-aktákba?  

X-akták
Egyszer már feltámadt az X-akták
Fotó: FOX

Most változott a véleménye, arról beszélt arról, hogy nincs kizárva a sokat látott karakter, ügynök visszatérése, ez pedig leginkább a reboot felett bábáskodó Cooglernek köszönhető. "Vicces, mert mióta befejeztem az X-aktákat, minden interjúmban megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e visszatérni a szerepbe, a válasz pedig minden esetben az volt, hogy nem, nem fog megtörténni'" – mondta Anderson.  

X-akták
Scully az X-aktákban
Fotó: FOX

Cooglert viszont nagyon ügyes, tehetséges embernek tartja, így már más a helyzet szerinte, úgyhogy “nem mondana nemet” egy felkérésre. "Ha ő felel érte, valószínűleg remekül fog sikerülni, és talán még én is beugrom csinálni ezt-azt" - mondta Anderson, utalva arra, hogy kisebb szerepet is vállalna.