Ezzel idegesíti fel a feleségét Király Viktor - videó

Királyviktor
Vágólapra másolva!
Több mint egy évig válságban volt Király Viktor és felesége házassága, tavaly nyáron már majdnem a válás mellett döntöttek. Majd mégis kibékültek, és Király-Virág Anita a kisfiukkal visszaköltözött a közös otthonukba.
Vágólapra másolva!

A házaspár fél éve van újra együtt, és úgy tűnik, hogy jót tett nekik a különélés, hiszen azóta nagyon jól kijönnek egymással, sok közös programot szerveznek. Király-Virág Anita még a fogyásban is segíti férjét, aki már száz kiló felett járt tavaly év végén, most viszont nagyon látványos eredményt ért el az életmódváltással.

Király Viktor most elárulta, bár nagyon jó a kapcsolatuk, de van egy olyan szokása, amivel nagyon bosszantja a családját, mert feleségének és kisfiának is az agyára megy vele, mégsem tudja abbahagyni.

Nem tudom, hogy nálatok milyen? De amikor én beszállok az autóba, automatikusan elkezdek folyamatosan énekelni, dúdolni megállás nélkül.

A gyerekem és a feleségem agyára megyek ezzel néha. Nekem ez olyan, mint másoknak a zuhanyzóban az éneklés. Autók és zene, ez valahogy működik nekem… Ti is szoktatok csak úgy zene nélkül?" - vallotta be legújabb bejegyzésében Király Viktor.