Évekig titkolta házasságát a világsztár

Taylor-Joy
Vágólapra másolva!
A 27 éves, Golden Globe-díjas amerikai színésznő, Anya Taylor-Joy évekig titkolni próbálta, hogy boldog házasságban él, szinte semmit nem lehetett tudni a magánéletéről, most azonban megmutatta, milyen volt két évvel ezelőtti esküvője.
Vágólapra másolva!

Anya Taylor-Joy olyan filmekben szerepelt korábban, mint A boszorkány, a Széttörve, az Utolsó éjszaka a Sohóban, vagy A menü, de eddigi legnagyobb sikerét A vezércsel című sorozatnak köszönheti, mellyel 2020-ban elnyerte a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat.

A fiatal sztár azonban magánéletét mindig is óvta, ezért csak annyit lehetett tudni, hogy komoly kapcsolatban volt évek óta a zenész Malcolm McRae-vel, akivel először a 2022-es februári Vanity Fair Oscar-gála afterpartyján mutatkozott nyilvánosan. 

Bár az esküvőjük híre már korábban kiszivárgott, ők sosem beszéltek róla, azonban most, a második évfordulójuk alkalmából Taylor-Joy megosztott pár fotót a nagy napról, és a csodálatos Dior menyasszonyi ruhájáról is.

Két évvel ezelőtt, április elsején (bolondok napján) titokban összeházasodtam a legjobb barátommal New Orleansban.

Annak a napnak a varázsa örökre beleivódott lényem minden sejtjébe. Boldog második (első) évfordulót szerelmem... Te vagy a legmenőbb! U.I.: Igen, azok anatómiailag helyes szívsütik. És igen, én vagyok vámpír Lestat" - viccelődött Anya Taylor-Joy, aki két évig teljes titokban tartotta a házasságát.

A képek között lapozhat: