Elköszönt L.L. Junior, hosszú időre eltűnik

junior,lljunior
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalán búcsúzkodik L.L. Junior, aki egy jó ideig nem tartja a kapcsolatot követőivel, ugyanis leállt a közösségi oldalai kezelésével, most azt is elárulta, hogy miért.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior nagy bejelentést tett a közösségi oldalán, ugyanis megerősítette, hogy valóban repülőre szállt kedvesével, Dárdai Blankával és ők is csatlakoznak az Ázsia Expressz játékosaihoz, akik jelenleg a földrengés sújtotta Tajvan környékén, a Fülöp-szigeteken tartózkodnak.

Igaz a hír, elindultunk az Ázsia Expressz műsorába, a Fülöp-szigeteken.

Innentől admin kezeli az oldalamat, drukkoljatok!" - írta egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben a rapper, aki többet nem árult el.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy azért szállnak ők is versenybe a fődíjért, mert valamelyik páros feladta a versenyt, vagy teljesen új, extra párosként bizonyíthatnak majd a kalandrealityben.

Így a rapperrel és a fiatal énekesnővel kiegészülve folytatódnak a forgatások, akik Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla és  Mészáros Bende csapatához csatlakoznak a továbbiakban.