Elképesztő, ki verhette át, perre készül Bangó Margit

BANGÓ Margit, Bangó Margit, BangóMargit, magyar előadóművész, nótaénekes, dalénekes
Bangó Margit
Fotó: MTI/Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Jogi útra tereli a kellemetlen ügyet a Kossuth-díjas énekesnő, valószínűleg milliókat bukott.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Bangó Margit kénytelen volt lemondani három áprilisi, erdélyi koncertjét, ugyanis állítása szerint a szervező hitegette, becsapta, majd eltűnt. Az énekesnő több repülőjegyet vett saját pénzből, ezt a pénzt elveszítette, de legalább ennyire fáj neki, hogy az erdélyi rajongói megvették a belépőket - de nem lesz fellépés. A részletekről itt írtunk.

BANGÓ Margit; Lendvai Csócsi József , BANGÓ Margit, Bangó Margit, BangóMargit, magyar előadóművész, nótaénekes, dalénekes
Bangó Margit
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A Bors szerint a "koncertszervező", akivel most komoly anyagi vitája van az énekesnőnek, korábban már ismert volt. "A Hargita megyei rendőrség azonosította, illetve 24 órára őrizetbe is vette a lapunkban már többször szereplő, különféle csalással, átveréssel megvádolt F. Gy.-t, aki ezúttal szexuális kapcsolatlétesítés reményében zsarolt meg egy 19 éves, háromszéki lányt" - írta róla korábban az erdély.ma. A cikk alatt lehetett kommentelni, többen jelezték, hogy az illető pénzt kért tőlük kölcsön, és nem adta meg. 

Az énekesnő jelezte, hogy feljelentést tesz, mert a repülőjegyek árát elbukta, ráadásul más felkérésekre nemet mondott a tervezgetett erdélyi miniturné miatt, így komoly bevételtől esett el.