Botrányba keveredett a TV2 sztárja: meztelen képeket kért nőktől

Kriston Péter, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja a közösségi oldalán mesélt arról, hogy kellemetlen helyzetbe került.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra szereplője, Kriston Péter, személyi edző, már több, mint 10 éve. Petit az Exatlon Hungary-ből és a Ninja Warrior Hungary-ből is ismerhetik a nézők. Eddig nem volt sok komoly párkapcsolata, de nagyon vágyik már egy igazi társra és reméli, hogy ezt Enikő személyében már meg is találta. 

Nemrég az Instagram-történetében lehetett tőle kérdezni, és kiderült, hogy valaki visszaélt a nevével. Egy Váradi Tamás nevezetű férfi az ő fotóit használja fel arra, hogy meztelen képeket kérjen nőktől, ami elég kellemetlen helyzetbe hozta a sztárt.

"Már évek óta létezik egy Váradi Tamás, aki lopja a képeimet, de össze-vissza. Egyik fotón még szőke vagyok, a másokon pedig már barna. Nagy koncepció nincs, így nem lehet mögötte egy okos, értelmes ember. 

Nyilván nőkre írogat, és próbál meztelen képeket és videókat kicsikarni. 

Most már bízom, hogy senki nem fog neki bedőlni" - részletezte a videóban, melyet itt tud megtekinteni. 

Péter azt is elárulta, hogy régóta kereste a szerelmet, azonban a műsorba a kíváncsiság miatt jelentkezett elsősorban. 

"Elég sokféleképpen ismerkedtem már az eddigi éveim során. Sokfajta nővel találkoztam, azonban felkeltette az érdeklődésemet, hogy a tudomány által választanak szakértők párt. 

Rábíztam magam a tudományra, a szakmai háttérre, ugyanis kíváncsi voltam, hogy ők mennyivel választanak nekem másabb párt, mint amilyen irányba én eddig nézelődtem 

- vallotta be.