A TV2 sztárja teljesen összetört, hatalmasat csalódott

Horváth Enikő, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplőjét nagyon megviselte a szakítás, teljesen összetört.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra párjai, Enikő és Peti már a műsor elején szimpatizáltak egymással, többször is hangoztatták, hogy megvolt az a bizonyos szikra közöttük, azonban kapcsolatuk megrekedt egy bizonyos szinten. A fiatal lány ráadásul úgy érzi, hogy "túl kevés" Petinek, ugyanakkor ahogy a nézők is észrevehették, elég határozott elképzelései vannak.

"Én ezt otthonról hozom. Ez a mintám, hogy egy nőnek erősnek kell lennie. Anyukám is ilyen típus és a nagymamám is ilyen volt. Ez egyébként egy szomorú történet, mert gyakorlatilag ő nevelt fel engem. Anyukám még csak húszéves volt, amikor megszülettem, ráadásul sokat dolgozott, így a mamám volt az, aki a legközelebb állt hozzám. Merész kijelentés, de anyám helyett anyám volt. Két évvel ezelőtt, 2022 karácsonyának reggelén arra ébredtem, hogy a mama nincs többé. 

Teljesen összeomlottam a hír hallatán, sokkos állapotba kerültem

 - mesélte.

Húszéves korában volt az első komolyabb kapcsolata. Eleinte minden a legnagyobb rendben volt a párja és közte, azonban később hatalmas csalódás érte.

"Először tizenhat éves tiniként lettem szerelmes, majd jött egy komoly kapcsolatom húszéves koromban. Hatalmas szerelem volt, össze is költöztem a párommal. Eleinte minden tündérmesébe illő volt, majd szép lassan valami megváltozott. Azon kaptam magam, hogy ő egyre többet dolgozik, egyre fontosabb számára a munka, rám viszont kevesebb figyelem hárul. Próbáltam megmenteni, de végül két és fél év után búcsút intettünk egymásnak.

 Mit ne mondjak, nagyon megszenvedtem a szakítást, egy év volt, mire kihevertem

 - részletezte a Borsnak.