A Next Top Model Hungary versenyzője váratlan hírt jelentett be

Szaniszló Kitti
Vágólapra másolva!
A Next Top Model versenyzője, Szaniszló Kitti három évvel ezelőtt költözött Budapestre, azonban nem csak a karrierjében, de a magánéletében is változások történtek.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo már korábban is írt, Ördög Nóra műsorvezetésével Magyarországra érkezett a Next Top Model Hungary.  A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

A műsor egyik szereplője, Szaniszló Kitti  három évvel ezelőtt költözött a fővárosba, ami megváltoztatta az életét. Kezdetben egy konditeremben dolgozott, majd mivel mindig is szeretett szerepelni, jelentkezett a TV2 műsorába, azonban ma már a modellkedés háttérbe szorult. 

"2021-ben egyetlen bőrönddel költöztem fel Budapestre, hogy megvalósítsam az álmaimat. Egy konditeremben kaptam állást. Könnyen barátkoztam, és társaságok révén megismerkedtem több híres magyar zenésszel is influenszerrel is. 

Évek óta dolgozok a közösségi mediában, a Next Top Model Hungary óta a modellkedés háttérbe is szorult, sokkal inkább a videókészítésre fókuszálok. 

A kamera mögött is tevékenykedek, az már jobban is vonz mint a szereplés. A műsor óta komolyabban foglalkozom ezzel, ebből a világból ismertem meg a páromat, akivel azóta össze is költöztünk" - mesélt a részletekről a fiatal lány.

Párja, Matuz Ádám, a magyar hiphop videók egyik legsikeresebb producere, akivel nem csak össze is költözött, de egy új, közös álom megvalósításán is dolgoznak.

Ádámmal együtt járunk forgatni, sok ismert magyar zenésszel dolgozunk, ha úgy adódna, szívesen beugranék egy-egy videóklipben szerepelni 

- nyilatkozta a Borsnak.