Veszélybe sodorta magát Gelencsér Tímea - videó

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, épp épp Thaiföldön van Gelencsér Tímea, ahová barátjával utaztak el. Először Bangkokban voltak, majd a thai szigeteket járják be. A TV2 fiatal riportere azóta ontja magáról a szexi bikinis felvételeket, most azonban egy meglepő videót mutatott arról, hogy milyen veszélyes helyzetbe keveredett a nyaralás során.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Tímea és barátja, Simon Mátyás Thaiföldre utaztak, először Bangkokból jelentkeztek. A modell elárulta, hogy már nagyon kíváncsi volt erre a kultúrára, hogy ő maga is megértse, miért szeretik ennyire az emberek. Gelencsérék már több mint egy hete tartózkodnak ott, és igyekeznek mindent kipróbálni. 

Az egykori szépségkirálynő most egy elég veszélyes kalandra vállalkozott, ugyanis mindenféle felszerelés nélkül mászott nagyon meredek sziklákat azért, hogy eljusson egy helyi látványossághoz. Az Emerald Lagoon Railay egy olyan túraterület, ahová csak egy út vezet, egy olyan sziklafalon át, melyen egy kilométert kell mászni, és két órát vesz igénybe, de ő vállalta a kockázatot és sikeresen teljesítette az akadályokat.

A legizgalmasabb kalandom ez a mászás volt itt, Thaiföldön!

 - írta Gelencsér Tímea, aki egy videót is mutatott a veszélyes kalandról.