Újabb sokkoló fotók kerültek elő a durván elhízott Selena Gomezről

Selena Gomez
Vágólapra másolva!
Hiába a hírnév, a siker, az új szerelem az életében, valami mégsem stimmel az utóbbi időben Selena Gomezzel, ami egyre többen vesznek észre. Nem véletlenül tűnik fel sokaknak az elképesztő változás, hiszen tavaly ő lett a legnépszerűbb női felhasználó az Instagramon, a követői száma azóta is folyamatosan növekszik, már 430 milliónál tart, így stabilan tartja az első helyet a közösségi oldalon. De vajon mi állhat a háttérben, ami miatt szinte felismerhetetlenre hízott az utóbbi időben? Egyre többen találgatják legutóbbi nyilvános megjelenése óta, amikor sokan megjegyezték, hogy sokáig nem jöttek rá, hogy az énekesnő van a fotókon. Azóta újabb képek láttak róla napvilágot, melyek minden utómunka nélkül, egy forgatásról szivárogtak ki. A lesifotók láttán újra elindultak a találgatások arról, vajon mi történhetett Selena Gomezzel, talán újabb betegség, vagy valami teljesen más állhat az elhízása hátterében?
Vágólapra másolva!

Selena Marie Gomez mexikói származású, amerikai színész-énekesnő Texas-ban született, édesanyja, Amanda mindössze csak 16 éves volt, amikor életet adott lányának. Az apja révén mexikói származású, édesanyjának pedig olasz felmenői voltak. Gomez szülei elváltak, amikor ő még csak ötéves volt, a kislány az édesanyjával maradt. Szülei új házasságából született két fiatalabb féltestvére, és egy fiatalabb mostohatestvére. Gracie Elliot Teefey, az édesanyja új házasságából született, valamint Victoria és Marcus Gomez, akik az édesapja és annak második felesége részéről.

Selena Gomez már egészen kislánykora óta foglalkozik a színészettel, ezért az iskoláit munka mellett fejezte be, 2010 májusában magántanulóként szerzett érettségit. Gomez az első hivatalos szerepét 2002-ben, hétéves korában nyerte el amikor kiválasztották, a Barney és barátai című, gyerekeknek szánt sorozat egy szerepére. Majd 2003-ban megkapta az első filmes szerepét is a Kémkölykök 3-D – Game Over című filmben, később a Disney Channelen tűnt fel különböző produkciókban. 

Majd 2008 körül kezdett el komolyabban dolgozni a zenei karrierjén is a filmezés mellett. 2009 augusztusában az énekes-színésznő együttese, a Selena Gomez & the Scene kiadta első stúdióalbumát, mely a a Kiss & Tell címet kapta, és szinte azonnal bejutott a top 10-be az Egyesült Államok Billboard 200-as ranglistáján. A Kiss & Tell eljutott odáig, hogy megkapja az aranylemezt, a legnagyobb sláger az albumról, a Naturally című dal végül platinalemez lett, nemrég mégis úgy döntött, hogy a felhagy az énekesi karrierjével, inkább a filmezésre koncentrál.

Innentől kezdve nem volt megállás a fiatal lány számára, nemcsak karrierje, de magánélete is szárnyalt és rátalált a szerelem Justin Bieber személyében, akivel 2011-ben vállalták fel először kapcsolatukat az akkori Oscar-gála afterpartiján. A későbbiekben azonban rengeteg szenvedést okozott neki az énekes, aki összetörte Gomez szívét, akinek hosszú évekbe telt, hogy kiheverje a se veled, se nélküled kapcsolatukat, ami 2018-ig tartott kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Közben 2017-ben kapcsolata volta kanadai énekes-dalszerzővel, The Weeknddel is, de nem sokáig tartott a románc, miután 2017 szeptemberében összeköltöztek. Azóta hivatalosan csak tavaly év végén ismerte el, hogy van valakije, ugyanis 2023 decemberében árulta el, hogy az új barátja Benny Blanco amerikai lemezproducer, akivel nemrég együtt is dolgoztak Selena egyik dalán, a Single Soonon.