Újabb részletek derültek ki a súlyos beteg Bruce Willis állapotáról

Bruce Willis
Vágólapra másolva!
A súlyos beteg Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis videóban mesélt férje állapotáról.
Vágólapra másolva!

A színésznél még 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, ezért bejelentette, hogy visszavonul a színészettől. Ez a betegség ugyanis gyógyíthatatlan, az érintettek beszédközpontja pedig sérül. 2023 februárjában frontotemporális demenciát állapítottak meg nála, ami tovább súlyosbította az állapotát.

Bruce Willis családja támogatja a sztárt, felesége pedig annyira elszánt, hogy még könyvet is ír férje betegségéről. A várhatóan 2025-ben megjelenő, egyelőre cím nélküli könyvben Emma elmeséli, hogyan élte meg férje betegségét, ezzel pedig reméli, hogy tud segíteni azoknak, akik hasonló problémával küzdenek. 

Nemrég azonban olyan pletykák keringtek a sztárról, ami megrémítheti nem csak a demenciában érintetteket, de a családtagjaikat is, ezért Emma Heming Willis az Instagram-oldalán tisztázta a félreértéseket.

"Csak görgettem a híreket vasárnap reggel, amikor megláttam egyet, amely a családommal foglalkozott. A főcím lényegében azt írta, hogy a férjem már semmiben sem leli örömét.  Csak annyit mondhatok, hogy ez messze van az igazságtól. Kérem azokat, akik ilyeneket írnak, ne ijesztgessék az embereket. Értelemszerűen a diagnózis után mindenkiben ott van a szomorúság, de egyben valami új is kezdődik, az új fejezet pedig tele van szeretettel, örömmel és boldogsággal. Mi is ezt tapasztaljuk" - mesélte a videóban.

"Mára rájöttem, hogy olyan emberek adnak tájékoztatást a témában, akiknek véleményük van, de tapasztalatuk az nincs. Ezek az emberek nem szántak időt arra, hogy megfelelően képezzék magukat a neurokognitív betegségekről. Mindezt bátran ki merem jelenteni, mert napról napra látom a különböző szalagcímeket, amik félretájékoztatják az embereket" - hangsúlyozta az egykori modell, aki rengeteg energiát szán arra, hogy jobban megismerje férje betegségét, könyveket olvas róla, és minden percben Bruce Willist ápolja.