Tolvai Reni a gátlástalan szexről beszélt

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Tolvai Reni folyamatosan megújul, és egyre bevállalósabb.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő egyre bevállalósabb, mind a dalszövegei, mint a kinézete alapján. Hihetetlen fogyása után gyakran mutogatja magát félmeztelenül, vagy különböző bőrruhákban, aminek már csak a követői örülnek jobban.

Március 8-án, nőnapon jelent meg Tolvai Reni új albuma, a TR,  melynek mondanivalója, hogy minden nő bátran vállalja fel a szexiséget.

"Szexualitás, a nőiesség. Mert ez is a részem. Az átalakulásom egyik fontos fázisa volt, hogy ezekről is őszintén, kitárulkozva, tabuk nélkül merjek énekelni. Ehhez hozzátartozik az, amit a Dzsindzserrel közös „Reggelig”-ben vagy a „Popsimon a méz”-ben pedzegetek, hogy egy nő is élvezheti gátlástalanul a szexet, mert ez nekünk is ugyanolyan fontos, mint a fiúknak" - vallotta be.

"Ha két szóval kéne az albumot leírni, akkor az a NŐI ERŐ lenne. Rólam, a nőkről, a nőiességről szólnak a rajta szereplő számok, így nem is volt kérdés, hogy ezzel a különleges nappal, amikor minket, Nőket ünnepel a világ, teljesedjen be a projektem" - nyilatkozta a Joy magazinnak