Primitív szexuális ajánlatot tett egy vendégsztár a Jóbarátok szereplőjének

Jóbarátok
Jóbarátok
Fotó: NBC
Vágólapra másolva!
Lisa Kudrow számolt be az esetről: "most már b.szható vagy" - mondta neki állítólag egy férfiszínész.
Vágólapra másolva!

A 60 éves színésznő, aki Phoebe Buffayt alakította a világhírű amerikai szitkomban, egy epizód forgatása közben keveredett kínos helyzetbe a vendégszínésszel, de nem volt hajlandó megnevezni és így megszégyeníteni őt. A megdöbbentő megjegyzésről egy tévéműsorban beszélt, korábban csak  jóbarátjának, Matt LeBlanc-nak mesélt erről - írta a Daily Star.

Jóbarátok
Phoebe fiatalon a Jóbarátokban
Fotó: NBC

A történet szerint Lisa Kudrow egész héten smink nélkül próbált, a felvétel napjára azonban kezelésbe vette a fodrász és a sminkes, ahogy ez szokás volt. Az viszont nem volt szokás, hogy a Jóbarátok sztárjainak primitív megjegyzéseket tegyen egy vendégszínész, márpedig ez is megtörtént. "Ó, ez igen! Most már b.szható vagy!" - lelkendezett a sztár, akinek a nevét a színésznő nem akarta elmondani. "Ez nem helyénvaló viselkedés" - jegyezte meg akkor Kudrow, így rázta le a kellemetlen figurát. Az esetről csak Matt LeBlanc tudott, aki neki olyan volt, "mint egy báty" (noha a Joeyt alakító színész amúgy a valóságban négy évvel fiatalabb).

Jóbarátok
Phoebe és Joey, Jóbarátok
Fotó: NBC

Szóba került, hogy a nagy nőcsábásznak tartott Charlie Sheen volt-e, akivel voltak közös jelenetei, de Kudrow szerint nem ő volt a gátlástalan sztárvendég.