Nem adja fel T. Danny, így akarja visszaszerezni Kecskés Enikőt - videó

T. Danny, Telegdy Dániel
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, először ismerte el nyilvánosan szakítását Kecskés Enikővel T. Danny, aki még soha nem hallott részleteket is elárult a sokáig titkolt kapcsolatukról. A zenész első nagy szerelme volt a modell, ezért is engedi el nehezen a történteket, még reménykedik, hogy visszaszerezheti a lány szívét. Most elárulta, hogyan tervezi visszahódítani egykori szerelmét.
Vágólapra másolva!

T. Danny és Hajdú Péter beszélgetése lesz látható a Beköltözve Hajdú Péterrel című műsor legújabb epizódjában, amelynek már előzeteséből is kiderül sok részlet a zenész sokáig titkolt kapcsolatáról.  "A szerelem megvan, a lány nincs" -  mondta az előzetesben vélhetően Kecskés Enikőről.

A zenész feltűnően szenved a szakítás óta, nagyon nehezen tudja feldolgozni, hogy feltehetően a modell elhagyta őt. T. Danny azt is bevallja, hogy Enikő volt az első igazán komoly kapcsolata, és az első igaz szerelem az életében, így érthető, hogy mindent megtenne azért, hogy visszakapja. Abban reménykedik, hogy volt barátnőjében is maradtak érzelmek, és még sikerülhet helyrehoznia a dolgokat kettejük között.

Harcolok én a magam módján. Sok mindent nem árulok el róla, de előbb magammal kell megvívnom néhány csatát... 

Hülye vagyok, hülye voltam. Az a baj, hogy amikor először szerelmes az ember, először van kapcsolatban, akkor először követ el minden hibát, először tapasztal meg minden rosszat. Először érzi magát így vagy úgy, először tapasztal meg negatív dolgokat a párjával kapcsolatban, mindent először kell átélnie, és mindent először kell megtanulnia... Ez egyfajta kísérleti időszak" - magyarázta Hajdú Péternek a fiatal énekes, aki elárulta, hogy ez volt az első igazán komoly kapcsolata. Azt is elmondta, hogy nehezen esik szerelembe, így nehezen is engedi el.

"Ez olyan szépen alakult! Érzed, hogy egyszer csak bekattan valami, napról napra egyre jobban, majd azon kapod magad, hogy szerelmes vagy. 

Ez egy nagyon szép dolog, és én nem akarom elengedni magamban ezt az érzést

- vallotta be T. Danny, azaz Telegdy Dániel, aki nagyon reméli, hogy még visszakaphatja szerelmét, csak először változtatnia kell saját magán is, hogy helyre tudja hozni a kapcsolatukat. Az énekes abban bízik, hogy még a modellnek is vannak érzései iránta, mert elmondása szerint, neki még mindig vannak felé.

Igyekszem látni a fényt az alagút végén.

Magammal kapcsolatban sok dolgon kell változtatnom, sok dologban kell még érnem, és azt gondolom, most kezdtem megint összeszedni magamat év eleje óta, és most azért tűnhetek összeszedettebbnek, mert kezdek tisztán látni magammal kapcsolatban is" - magyarázta Hajdú Péter műsorában T. Danny, aki még nagyon sok titkot árult el magáról a műsorvezetőnek.