Vágólapra másolva!
A TV2 sztárjának élete teljesen megváltozott, ugyanis hatalmas balesetet szenvedett.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, melyet a TV2 tűz műsorra.  A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztesre. A versenyzőket Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán zsűrizi majd.

A műsor egyik versenyzője, Papp Gabi 2011-ben kezdett el modellkedni, egy modellbarátnője biztatására. Egy thaiföldi modellügynökség azonnal leszerződtette,majd ki is költözött Ázsiába, ahol évekig modellkedett. Évekkel később azonban Angliába költözött az édesanyja után. 18 éves korában egy baleset azonban örökre megváltoztatta az életét: elvesztette a jobb fülét. A tragédia után azonban hamar talpra állt, és szeretné bebizonyítani, hogy nem csak tökéletes külsővel lehet a csúcsra jutni.

"18 éves voltam, amikor kutyatámadás ért. Számos más sérülés mellett elveszítettem a jobb fülemet. Akkoriban próbálták műtéttel korrigálni. Ma már több lehetőség lenne erre, de mostanra elfogadtam, megszerettem, ez az én különlegességem. Az első modellmunkáimat is már így, testileg sérülten kaptam meg. A támadás után sokáig rettegtem kutyák közelében lenni, terápiára is jártam, a lelki sebekkel is sokáig küzdöttem. Mára a kisebb testű kutyákkal megbarátkoztam, most lesz egy éve, hogy egy törpetacskó gazdája vagyok" - részletezte.

Papp Gabi
Fotó: TV2

A fiatal lány rengeteget sportolt, azonban egy baleset miatt le kellett mondania az álmáról. 

"Fiatalon atletizáltam, egyébként éppen Vasvári Viviennel sportoltam együtt. Válogatott bajnok voltam, de egy Achilles-ín szakadás kettétörte a pályafutásomat. Mindig is fiús lány voltam. Pedig van két nővérem, de engem sosem érdekeltek a csajos dolgok, a ruhák. Sminkelni is csak azután tanultam meg, hogy modellkedni kezdtem" - vallotta be. 

Hozzátette: "A vadóc énemből azért maradt még, például a testem nagy részét tetoválások borítják. Az elsőt épp a modellkarrierem elején varrattam: egy pillangót, ami azt szimbolizálja, hogy a nőiességem is egy bábból kel ki" -mesélte.

Papp Gabi ma már 34 éves, mióta pedig megszületett a kislánya, csak elvétve volt munkája. A műsorban ő a legidősebb versenyző, azonban reméli, hogy rátermettségével meggyőzi majd a zsűrit. 

"A fülem, a tetkóim és a korom miatt rezeg a léc, hogy meggyőzöm-e a zsűrit. Mindenesetre bízom benne, hogy bebizonyosodik, hogy egyenlő esélyekkel indulok" - nyilatkozta a Borsnak