Magassarkújához csak egy szál bugyit és melltartót vett fel a színésznő - képek

Kristen Stewart
Vágólapra másolva!
Egyre merészebb szettekben botrákoztatja meg az embereket Kristen Stewart, aki legutóbb új filmje premierjére érkezett egy sokat láttatni engedő bodyban. Úgy tűnik megkedvelte ezt az irányvonalat, ugyanis újra csak fehérneműben lépett a nyílt utcára.
Vágólapra másolva!

Az Alkonyat-filmek sztárja új filmje, a Love Lies Bleeding premierjén is elég sokat mutatott magából, zavarbaejtő ruhájával sokkolta az embereket. Stewartnak tetszik ez az új stílus, ugyanis Stephen Colbert műsorába is egy hasonlóan merész szettben érkezett. A 33 éves színésznőt a napokban fotózták le szemfüles lesifotósok, amint egy szál kötött bugyiban, vékony harisnyában, melltartóban lép utcára, ami elég szürreális látványt nyújtott fényes nappal New York utcáin. 

A fehérneműs szettjét egy magassarkúval és egy rövid inggel egészítette ki, de természetesen azt sem gombolta be magán, hogy még többet mutasson magából. A különös megjelenésével ezúttal sem aratott osztatlan sikert, sokan úgy gondolják, hogy nagyon igénytelen a fehérnemű viselése utcai ruhaként, többen is írták, hogy jobb lenne, ha nem erőltetnék ezt a stílust.

A képek között lapozhat: