Kirepedt karácsonyi bejglihez hasonlították G.w.M-et - fotó

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Egy nyilvános eseményre kísérte el a rapper Kulcsár Edinát, ahol sokan nagyon megdöbbentek G.w.M-től, durva kritikákat kapott.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Kulcsár Edina a negyedik gyerekét várja, hiszen rapper férje minden vágya az volt, hogy egy közös kisfiuk is szülessen. Az egykori szépségkirálynő most először mutatta meg nyilvános eseményen hatalmas terhes hasát a bejelentésük óta, mégsem az ő megjelenése döbbentette meg az embereket, hanem a rapperé, aki egy fehér zakót mellénnyel, inget és nyakkendőt viselt. Sokan megjegyezték, hogy nagyon előnytelen volt ez a szett G.w.M-nek, mert szűk, és egyel nagyobb méretet kellett volna választania.

A friss fotói láttán elég durva megjegyzéseket is kapott, sokak szerint hiába diétázik állítása szerint, mégis jobban hízik, mint a terhes Kulcsár Edina.

Milyen ünneplősbe vágta magát a kis pocok, már csak a méretet kellene végre eltalálni, mert ez két falat után úgy fog végig repedni a varrás mentén, mint a túltöltött bejgli teteje karácsonykor

 - írta valaki a csípős megjegyzést G.w.M testalkatát és öltözékét kritizálva, amire rengeteg hasonló válasz érkezett.

Azt a zakót csak a szentlélek tartja össze 

- írta egy másik felhasználó egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban, aki szintén úgy vélte, hogy nem előnyös G.w.M választása, de volt olyan is, aki a páros védelmére kelt, és úgy vélte, hogy Kulcsár Edina végre boldognak tűnik a rapper oldalán.